cloud-hosting-1

Heaven Studio ofera acum Cloud Hosting – cea mai rapida solutie de gazduire web in Cloud din Romania

Dupa cateva saptamani de teste, a venit momentul sa lansam cea mai performanta oferta de hosting si anume gazduirea web in Cloud.
In ultima vreme, in domeniul tehnologiei se vorbeste tot mai mult despre conceptul “Cloud”, un termen modern ce face referire la o infrastructura performanta, menita sa aduca o crestere a eficientei proiectelor online.
Necesitatea migrarii catre solutiile de cloud hosting a inceput sa fie cunocuta si pe piata locala, desi in Romania exista un numar redus de furnizori ce si-au adaptat ofertele, punand la dispozitia clientilor tehnologii inovatoare.

Ce inseamna Cloud Hosting?

Tehnologia cloud permite ca mai multe servere sa fie conectate intre ele si sa actioneze ca unul singur, resursele fiind astfel mai rapid si usor de alocat.

Care sunt avantajele gazduirii in Cloud la Heaven Studio?

Distribuire – in situatii in care exista un varf de solicitare, un alt server intervine automat si elibereaza fluxul. Se pot aloca oricate resurse, in functie de necesitati.
Mecanisme robuste de automatic failover si self-healing – serverul poate remedia singur erorile aparute sau daca este necesar, serviciile pot fi mutate automat pe un alt server perfect functional.
Stabilitate – datorita modului de functionare a serviciilor in cloud, este eliminata posibilitatea de a exista intreruperi sau downtime.
Uptime garantat – in cazul unui incident pe un server fizic, acesta este inlocuit automat, iar toate procesele ce rulau pe el sunt preluate instant de alte servere.
Rapiditate la incarcare – toate serverele sunt dotate cu SSD iar viteza de incarcare a fisierelor este de pana la 3 ori mai mare decat viteza serverelor standard.

Ce primesc daca imi gazduiesc site-ul in Cloud la Heaven Studio?

– Uptime garantat 99.9%
– spatiu de stocare a site-ului tau
– gazduire securizata pentru email
– nelimitat trafic lunar
– nelimitat subdomenii
– nelimitat baze de date
– nelimitat conturi ftp
– backup zilnic sau saptamanal
– taxa activare zero
– scripturi gratuite: Softaculos
– suport tehnic 24/7

Mai multe detalii gasiti aici: www.heaven.ro/cloud-hosting/